Pagesos i
ramaders des del 1950

Història

Pagesos i ramaders des del 1950, l’avi Joan comprà la primera vaca “Canela”, varen arribar la segona, tercera…s’incorporà el pare, Jaume, i eren 140 vaques als anys 80. Els fills, Jordi, Jaume, Joan i Josep, s’anaren incorporant durant els anys 90 i passat el 2000. De la producció de llet es passar a la carn i l’any 2009 és feu Carn Sargaire, la nostra marca de carn de vedella.

Cal Sargaire

Cal Sargaire som la família Capdevila, pagesos i ramaders des de l’any 1950 al poble d’Almacelles, comarca del Segrià,  un poble pagès  regat pel canal d’Aragó i Catalunya, on contrasten estius secs i calorosos amb hiverns freds, boirosos, clima i condicions què el fan un poble ric i divers en plantes, cultius i bestiar.

Cal Sargaire  ha sabut llegir de la terra on viu i treballa, unint l’agricultura a la ramaderia. Ho varem fer amb les vaques lleteres i després amb les vedelles de carn. De la sostenibilitat de l’entorn, preservant els cicles biològics, neix Carn Sargaire (Cal Sargaire a partir del 2018), una carn de vedella del territori on menja i s’alimenta. I amb bon menjar, sa per les vedelles, la cura del procés de la carn, la tecnologia què ens permet mantenir la qualitat fins a les vostres cases, ens dediquem tota una família a fer Cal Sargaire per tots vosaltres. Per què si a nosaltres ens agrada creiem què a vosaltres també us agradarà.

Cal Sargaire, família Capdevila.

Qui som

Som quatre germans, tot nois, i la mare, quedaren en el camí les lliçons de pare i padrins.Tots cinc, ens repartim les tasques:

 Josep Capdevila

Josep Capdevila

Enginyer tècnic industrial

Responsable de l’àrea agrícola i ramadera. Ell té cura què el menjar de les vedelles sigui de màxima qualitat i que llur benestar sigui molt confortable

Joan Capdevila

Joan Capdevila

Delineant

Responsable de l’obrador i de la nostra imatge i marketing

Jaume Capdevila

Jaume Capdevila

Enginyer tècnic agrícola

Responsable de la part administrativa i obrador, així com suport a les àrees agrícola, ramadera i venda

 Jordi Capdevila

Jordi Capdevila

Ingeniero técnico agricola

Responsable de la part comercial i relacions públiques. També és el nutricionista de les vedelles

 Mare

Mare

Ull crític de la carn

Supervisa que tot estigui bé i dona un cop de ma a l’obrador i la botiga